10 favoritter; VORES BONDEGÅRD - Liv Martine

10 favoritter; VORES BONDEGÅRD

VORES BONDEGÅRD; Bækkelund

Nå FOLKENS <3 …… Jeg har givet mig selv den opgave, at jeg vil forsøge at få lidt mere op på bloggen.

Mange af jer har længe ønsket, at få nogle flere detaljer omkring vores fine bondegård.

Jeg havde en ide om, at det bare ville bare en måned og så var vi på plads. Men nej, som altid er jeg den fødte tidsoptimist!

Da vi nåede 1. januar var vi LAAANGT fra færdige, og vi er endnu ikke færdige.

Et projekt på 330 kvadratmeter inkl. udebygninger og 10 hektar, huha! Det er skisme ikke bare lige!

Vi kommer længere og længere hver måned, og får flere og flere ting på plads.

Derfor tænkte jeg, at jeg vil vise jer mine to favoritter på bondegården som er færdige  indtil videre.

10 favoritter

For at få lidt op at køre og have noget konkret, så har jeg valgt at jeg vil forsøge at lave 10 favoritter engang imellem. Jeg vil ikke sætte nogle bestemt tidspunkter og dage på, for det ved jeg at jeg ikke kan overholde. Jeg havde en tanke om, at det skulle hedde 10 tirsdagsfavoritter…. Men nu er det fredag, og ja, det holder ikke som mit arbejdsliv ser ud pt! 😉

Men nu til 10 favoritter på en fredag, og det bliver som sagt mine 10 favorit ting på vores bondegård på nuværende tidspunkt! <3

VORES VEJ

Første favorit er vores vej! Ja det lyder underligt, men jeg har et ganske særligt forhold til lige netop denne vej!!

Vejen vi bor på har jeg drømt om at bo på siden jeg var helt lille. Jeg havde nemlig en drøm om, at jeg gerne ville bo i bofællesskab med mine forældre på deres vej. Den vej hvor jeg er vokset op, og hvor jeg kender skoven og stranden bedre end min egen bukselomme!

At Mads måtte slå bremsen i i forhold til et bofællesskab er fair nok, men at han sammen med  mig flyttede ind på samme vej som mine forældre (godt nok med et par kilometers afstand), det vil jeg være ham evigt taknemmlig for…..

At min familie er bare et øjeblik fra os er for mig GULD VÆRD!

VORES INDKØRSEL

Ja det lyder måske underligt, men jeg elsker at køre inde af vores indkørsel.

Jeg elske der otte træer, fire på hver side. Jeg elsker at se træerne og høre lyden af grusset når jeg kører ind.

I bund og grund handler det om at følelsen af at være hjemme er den bedste! Og netop derfor er indkørsel en af mine favoritter…..!

HØJBEDE

En dag jeg igen var på farten og ikke var hjemme, modtog jeg pludselig det fineste billede fra Mads. Han var i gang med at lave højbede sammen med hans forældre. Behøver jeg fortælle hvor meget jeg elsker ham??!

Jeg elsker højbede!! Og jeg elsker at se hvordan ting gror.

Og det må man sige vores højbede gør i år, for hold nu op. De er vokset fuldstændig ud af deres kasser og det er så fedt…..

For at nævne hvad vi har plantet er der; skovsyrer, chokolademynte, verbena, fennikel, radiser, salat, tomater, sukkerærter, timian, rosmarin osv osv. Det er det aller fedeste, at kunne gå ud fra køkkenet og over i højbede og finde friske krydderurter!! <3
Så helt sikker også en klar favorit!

VORES VEJRHANE

En vejrhane er den der sidder oppe på mange gårde. Hjemme hos mine forældre er det blandt andet en hest, men hos os er det navnet Bækkelund.

Jeg havde ikke opdaget den detalje før længe efter vi var flyttede ind, og da jeg opdagede den, var jeg helt ope at køre!

Jeg elsker at være gård har et navn! Længere nede på vores grund står en gammel vejsten, hvor der meget utydeligt står Bækkelund.

Det kan være vi en dag skal finde ud af hele historien om Bækkekund. Jeg ved at det blandt andet har været ejet af et tandlæge par, men ja, kan være det skal være et projekt en dag!

KØKKENET!

Ja denne er der nok ikke nogen der er overrasket over. Køkkenet er uden tvivl mit absolut yndlings rum i hele huset.

Det er stedet hvor jeg arbejder hver dag! Et arbejde der ikke altid føles som et arbejde. Men stedet hvor min passion udleves.

Det er der hvor Mads og jeg bruger det meste af vores tid.

Det er stedet, hvor vi udfolder os både i det salte og i det søde køkken.

Det er stedet, hvor vi får snakket alle de gode snakke.

Det er stedet hvor vi får alle de knap så gode snakke, stedet hvor der er plads til at diskutere.

Det er stedet, der er blevet samlingspunktet for hele huset. Det er der alle sætter sig når de kommer ind af døren.

Det er stedet, hvor stemningen er noget ganske særligt.

Så ja køkkenet er helt sikkert en KLAR favorit på Bækkelund!

DEN HVIDE STUE

Vores fine hvide stue med du umlige gulv 😉

Note til mig selv, næste gang vi skal have nyt gulv, skal det måske være lidt mere gennemtænkt. Hvidt er svært, men når det så er sagt så ELSKER jeg det udtryk stuen har fået.

Jeg elsker det helt hvide rum med de mange farver!

Og så har vi poolbordet……. Poolbordet er en del af en aftale som Mads og jeg lavede for snart 2 år siden. Den aftale vi indgik var, at hvis jeg måtte bestemme den hunderace, som jeg gerne ville have, så måtte han få et poolbord i vores dagligstue! Så sådan blev det.

Jeg gik dog lov til at bestemme poolbordet og fandt et gammelt retropoolbord fra Habengutt (tror jeg nok den hedder, den fine genbrugsbutik).

Jeg har faktisk affundet mig helt med bordet, og synes det passer fint i stuen. Mads og hans drenge bruger det ofte når de er sammen, så ja, det er blevet en naturlig del af Bækkelund! 🙂

VORES BRÆNDEOVNE

I huset er der to brændeovne, en i køkkenet og en i stuen!

Pt kan I nok regne ud, at de ikke bliver brugt, meeeen i vinters!! Jamen det er seriøst det hyggeligste. Når Mads henter brænde og tænder op til jeg kommer ind fra hestene. Det er sgu ren idyl. Den varme er bare så lækker. Så vores brændeovne skal helt sikkert os ind under favoritter.

Når det så er sagt, så drømmer vi om (når jeg engang bliver rig og berømt ;-)), at købe en masseovn. Sådan en har  mine forældre, og den er for det første vanvittig smuk, og så udgiver den konstant varme selvom ilden er brændt ud. Så ja en masseovn står på vores ønskeliste

VORES MAIN BATHROOM!

På Bækkelund er der intet mindre end tre badeværelser.

Der er et i vores afdeling som vi ikke bruger pt, hvor der også er sauna. Så er der et lille badeværelse oppe ovenpå og sidst men ikke mindst så har vi vores smukke badeværelse nedenunder.

Jeg elsker det store badeværelse! Og jeg elsker vores badekar!!!

Efter vi fik malet inventaret derinde mm, så er det virkelig blevet et favorit sted i huset.

Jeg er typen der elsker at sidde ned i badet, og da jeg var teenager og boede hjemme havde jeg faktisk sådan en stol jeg sad på når jeg gik i bad (ja bare kald mig magelig)! Men det der er så fedt med det her, er at der er et badekar hvor der ligesom også er en siddeplads! Jeg elsker det….

Derudover er lyset ved spejlet intet mindre end genialt! Det giver det helt rigtig lys, når der skal lægges makeup!

WALK IN

Hvilke pige drømmer ikke om et walk-in, og det gik jeg. I form af et ekstra værelse!

Jeg elsker det rum (når det er ryddet op)!!

MIN MADS

Og ja så er der en ting som er ekstrem vigtig, for hvis ikke denne mand var en del af livet på Bækkelund, så var der ikke noget!

Hvis ikke det var for Mads ville jeg ikke elske alle disse steder. Fordi grunden til jeg elsker lige præcis alle de steder i huset er fordi jeg har det sammen med Mads.

Så 330 kvadrater er fedt at have, og jeg elsker huset. Men jeg elsker meget mere at jeg deler min tilværelse med Mads, og jeg ved, at jeg skal dele resten af mit liv med ham, for som I ved, så skal vi giftes næste år!!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.