PÅSKEBAGESKOLE! Skal du med på min næste bageskole?

PÅSKEBAGESKOLE

Så er påsken ved at være over og jeg har endnu en gang afholdt en af mine absolut favorit ting: Bageskole!!

8 af mine piger på bageskolen var gengangere, og en af pigerne var med for 5. gang! Det betyder så meget at de kommer igen, og jeg gang for gang kan mærke at de bliver bedre og bedre!! De er meget mere selvsikre, og har mere styr på de forskellige teknikker. Det er simpelthen en fornøjelse!

Jeg har valgt at jeg igen holder bageskole i sommerferien, jeg vil ikke afslører hvad vi skal lave endnu, men jeg har en plan, og det bliver vildt!
Det kan godt være I tænker det er helt vanvittigt med børn, men jeg ved det kan lykkes 😉

VIL DU MED PÅ NÆSTE BAGESKOLE??!

Vil du med på næste bageskole?? Det er i ugerne fra 26 til 31. Det foregår mandag, tirsdag og onsdag, alle dage fra 16-18.30 🙂 Bageskole foregår på Skallerup klit Ridecenter i Madam blås køkken, adressen er Klithusevej 116, 9800 Hjørring. Der er mulighed for at booke ferieboliger på Skallerup Seaside Resort, hvor der blot er 10 minutters gang til Madam blå og ridecenteret 🙂

Prisen for bageskole er 950,- for alle tre dage.

Bageskole er BÅDE for drenge og piger. Alder 7-16 år!

Online BOOKING!

Klik på den uge du ønsker at booke, opret et login og meld til online! <3

Uge 26 

Uge 27 

Uge 28 

Uge 29 

Uge 30 

Uge 31 

Hvis du har nogen spørgsmål, så send endelig en SMS på 28763001 eller en mail på livmartinehansen@hotmail.com

Jeg håber, at se mange gengangere og ikke mindst en masse nye ansigter!!

Kh Liv Martine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.