EN SoMe EPIDIMI – SIMPLE FEAST!

// Lavet i samarbejde med Simple feast //

Simple feast! EN SoMe EPIDIMI…..

Der er sket en epidemi hos alle danske bloggere. Simple feast er kommet på markedet! Og hvis man er lidt Instagram afhængig (læs: ligesom jeg), så kan det nok ikke være jeres næse gået forbi!

Da simple feast skrev til mig, var jeg helt oppe at køre. Jeg synes konceptet er super fedt, jeg er vild med det økologiske, og jeg er vild med tankegangen om, at vi skal forsøge spise mindre kød.

Når jeg er hos min veninde i København som er vegetar, så spiser jeg som en vegetar, og det er helt sikkert fra hende at jeg plduselig har forstået, at man kan sagtens spise lækkert mad uden det behøver indeholde kød.

Simple feast vision er lægge fokusset på, at man med Simple Feast er garanteret en sundere livsstil, da det er et hav af lækre og sunde råvarer som måltiderne indeholder!
Derudover har de et slogan der hedder “SAVING THE PLANET”; Drivhusgasser fra dyreproduktion udgør 51% af klimabelastningen. Metangas fra dyreproduktion holder op til 80 gange mere på varmen end CO2. Der bruges 15.000 liter vand til at producere 1 kg kød. Ved at være kunde hos Simple Feast, så spiser man mad uden kød, hvilket er med til at forbedre og rede klimaet. Derudover er Simple feast produkter og emballage organiske, bæredygtigt og 100 % bio nedbrydeligt.

Og hele den her tankegang bag konceptet er jeg stor fan af. Jeg synes det er lækkert med sunde alternativer, og jeg synes det er en spændende vinkel, at forsøge undvære kød! Men ja nu til det det hele handler om!

Hvad synes jeg om maden? Hvordan smager den så? Jeg synes den smager lækkert, og jeg synes det er fanatstisk at åbne pakkerne, og se at det er friske råvarer.
Salatbladene knaser stadig lækkert selv på dag 3, og alt maden ser stadig super appetitlit ud!

Derudover er jeg også vild med den del der hedder; det tager 10 minutter og forberede! Og I ved at jeg er en ninja i et køkken, hvilket vil sige at jeg faktisk kan forberede det på 7.5 minut, og den del er jeg kæmpe fan af. Selvom en rugbrødsmad kun tager 5 minutter at smøre, så vil jeg godt ofre yderligere 2.5 minut for at få varmt mad, der ikke bare er en stående rugbrød.

Hvilke råvarer ville du tage med på en øde ø?

Når det så er sagt, så ved I også hvor meget jeg elsker kød, men mest af alt nok min skønne kæreste Mads. Han kan ikke leve uden kød!
Vi har tit grinede over, at hvis vi måtte tage en råvare med på en øde ø, så ville Mads tage kød med og jeg ville tage kartofler med 😉

Derfor er det blevet sådan herhjemme, at jeg spiser Simple feast til frokost, og så får vi kød til aften. Det var nok også mest den tanke jeg havde, at jeg vidste jeg ikke kunne “omvende” Mads til at spise aftensmad uden kød.

Så i stedet for det blev en aftensmadting herhjemme, så er det blevet en frokost ting for mig, og det er jeg meget glad for! Tre dage om uden får jeg nem, sund og lækkert mad til frokost, whats not to like!? Kunne du også godt tænke dig prøve det, og ikke mindst få 25% rabat?!

Vil du være med på bølgen??

Hvis du tænker, at det egentligt lyder ret så lækkert, så har jeg en god nyhed til dig!!

Du kan nemlig ved at klikke lige HER og i rabatkodefeltet skrive; LIV25, få 25% rabat!! Koden gælder de næste 30 dage!

Ellers kan du downloade deres app, der kan du også bestille maden fra, og det er super nemt og simpelt.

Der er både til vegetar og til veganer. Appen hedder ’Simple Feast – Min Mad. Det en app hvor du som kunde kan logge ind og få et overblik over ens mad, levering, tilberedning og næringsindholdet. Du kan desuden også bestille maden direkte derfra, og det tager seriøst ikke mere end 5 minutter, så er det bestilt 🙂

Se meget mere i deres video lige HER!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.