MINDER KAN TAGE DIG NOGET AF VEJEN, RESTEN KLARER SPIES!

// Sponsoreret af Spies //

JEG ELSKER AT REJSE

Som mange af jer ved, så ELSKER jeg at rejse, og det er virkelig en af de ting jeg prioriterer i mit liv! Minder vægter så meget mere for mig end materielle goder!

Når man rejser, så er der to måder at gøre det på.
Den ene er, at planlægge ALT selv. Det er virkelig noget jeg elsker, og mor og jeg kan bruge flere timer på hver aften og sidde og søge og finde de bedste og billigste løsninger.
Den anden måde er at booke igennem et rejsebureau, hvor alt er planlagt! Det må jeg sige, at det gør Mads og jeg hvert år på vores sommerferie. Når vi rejser på sommerferie så handler alt om charter og afslapning og drinks. Det er lidt noget andet når jeg rejser med hele familie, eller med mor eller Magnus for den sags skyld. Det er ikke lige så meget afslapning, som når Mads og jeg er afsted.

Et af de rejse bureauer vi ofte ender med at bruge er Spies, derfor gav det god mening for mig at sige ja til denne kampagne, da det er en virksomhed jeg i forvejen nyder at bruge, når der skal bookes charter rejse.

Spies har lavet et nyt tiltag, som jeg synes er kanon fedt, anderledes og nytænkende. Når man rejser på ferie, så handler det ofte om at tømme hovedet og komme helt ned i gear. Det der bare ofte sker er, at når man kommer hjem, så glemmer man for hurtigt den skønne følelse af ferie.
Derfor har Spies, for at få dit ferieminde til at holde længere, opsat 10 Spies laboratorier rundt omkring I de større byer (Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg)

Her kan alle komme ind og fortælle om et dejligt ferieminde. Derefter vil en ”laborant” sammensætte dufte fra det specifikke ferieminde, som man får med hjem i et lille ”duft-kit”, så man til hver en tid kan dufte sig tilbage til det ferieminde og genfinde sin indre Spies. Se her hvordan det kommer til at foregå:

SEYCHELLERNE

Jeg har fortalt Spies om mit ferieminde, og fået tilsendt et duft-kit.
Det minde, jeg har fortalt om var min rejse til Seychellerne sammen med min bror. Det er en ferie jeg aldrig vil glemme, og jeg ville ønske at jeg kunne frembringe minderne endnu tydeligere end ved at kigge på videoer og billeder.
Jeg var umiddelbart lidt skeptisk, og jeg var i tvivl om hvorvidt de kunne fremtrylle nogle dufte der kunne lede mine tankerne tilbage.

Det jeg beskrev for Spies laboratorie var følgende:

Noget af det bedste jeg ved, ved ferie er duften af varmen.
Den høje luftfugtighed, duften af hav, duften af vådt sand og strand, den der klassiske tropiske varme man trækker helt ned i sine lunger.
Så er det de mange dufte af tropiske frugter. Ananas, bananer, passionsfrugt, dadler.
Det er duften af røgen fra de mange gadekøkkener!

Da jeg åbnede duft-kittet og duftede til kokos og tropical kunne jeg fuldstændig fremkalde ferieminderne. Jeg må indrømme, at jeg var imponeret over at man kan lave dufte, som kan gøre det!

Allerede nu lukker jeg dem hurtigt igen, så snart jeg har trukket duftet ind, så de holder længere tid. Kikset ja måske, men de kan sgu noget de dufte!
Det er helt vildt skønt at frembringe minder om ferie, SPECIELT når det danske forårsvejr arbejder rimelig meget imod os!

 

MINDER KAN TAGE DIG NOGET AF VEJEN, RESTEN KLARER SPIES!

Dog kunne de ikke heeeelt få varmen til at komme til mig, så jeg må dufte lidt ekstra til dem, og glæde mig til mit næste ferieminde!
(Og ja, hvad gør man ikke for et godt blogpost?!)

Jeg vil dele en video fra vores rejse til Seychellerne. Min bror er den vildeste dronepilot, og at kigge på denne video, dufte til kokosduften, så er det næsten (os kun næsten) som at sidde på stranden på La Digue igen!

Jeg skal meget snart ud at rejse igen!!! Det er en ting der er helt sikkert.. Sommerferien er næsten på plads med Mads, så er der en tur til jul vi satser på kan lade sig gøre hele familie, ooooog så sniger der sig måske også en lille rejse ind inden sommerferien!
Så 2018 bliver endnu et år fyldt med fantastiske ferieminder…! Vi skal bare lige have taget ferie og bestilt rejserne, men planlagt i vores hovedet…. Det er de i allerhøjeste grad!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.