Kun vores Statsminister kan få mig til at løbe 5.5 kilometer!

Ja her står jeg så!……. Havde jeg nogensinde I min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle blive inviteret til netværksmøde med vores Statsminister Lars Løkke Rasmussen, naeeh ikke lige umiddelbart, men det skete altså…. Og jeg skal gerne indrømme, jeg nev mig selv i armen undervejs, og folkens, den var sgu god nok! 

DU ER INVITERET TIL: Motions- og netværksarrangement

Lørdag d. 10 marst modtog jeg en mail, som jeg nok ikke lige havde regnet med at skulle modtage, men jeg blev MEGET beæret over at være en af de heldige der får lov til at modtage sådan en mail.
I mailen stod der følgende:

Til Liv Martine Hansen, 

NERVØS, øhhhh JA!!

Om jeg var nervøs, selvfølgelig…. Men jeg siger altid til mig selv, at når der er noget jeg er nervøs for, så er det fordi det betyder noget! Og derudover er vores statsminister jo bare et menneske fuldstændig ligesom du og jeg 🙂

For lige at sætte jer ind i hvad de her dage handler om, så vil jeg lige starte med at beskrive det ganske kort, og derefter fortælle hvordan jeg oplevede denne inspirerende morgen.

Statsministeren løber hver mandag, og når muligheden er der, bliver der inviteret 7-8 personer med til et uformelt møde hvor der motioneres og efterfølgende er der mulighed for at netværke til morgenmad hvor Statsministeren er vært. Formålet er at det skal være afslappet og uformelt, og morgenmaden bliver indtaget i løbetøj.

Til dette motions- og netværksmøde var der inviteret yderligere 7 seje personligheder. Og at sidde til bords med mennesker der hver især brander for en ganske særlig sag er bare inspirerende i sig selv!

Jeg kunne ikke lade være med at spørge om jeg måtte have lov til, at medbringe morgenkager til morgenbordet og det måtte jeg heldigvis 🙂 Jeg havde om morgenen lavet croissanter med nougat, marcipan og hindbær, spandauer med marcipan og vaniljecreme og kanelsnegle!
Dette var heldigvis en succes! Og jeg kan nu blære mig med at statsministeren har spist min wienerdej, lavet på opskriften fra selveste Peter BAGER (den bedste bager i DK og min onkel)!

Jeg vil gerne sige et kæmpe tak til disse top seje mennesker for at gøre min morgen fantastisk. Først en skøn løbetur 5.5 kilometer rundt om søen ved Marienborg, hvilket jeg bestemt ikke troede jeg kunne, men det gik sgu meget smertefrit med spændende samtaler undervejs, og derefter lækkert morgenmad!

De øvrige (SEJE) deltagere var:

Peter Goll. Selvstændig indehaver af Goll Im- pact. Rådgiver i strategisk kommunikation, mediekommunikation, krise- styring og public affairs.
Tidligere pressesekretær for SF og særlig rådgiver for Holger K. Nielsen.

Christian Friis Bach. Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.
Tidligere undergeneralsekretær i FN, udviklingsminister (2011-2013), formand for mellemfolkeligt samvirke, lektor i international økonomi på Københavns Universitet.

Lars Vesterløkke. Adm. direktør for Ritzau. Bestyrelsesmedlem i Ungdomsbu- reauet. Bestyrelsesmedlem i International Press Centre. Bestyrelsesmedlem i MINDS International.

Henriette Stakemann. Selvstændig advokat og partner i Plesner Advokater. Bestyrelsesmedlem i danske advokater. Rådgiver bestyrelser og direktioner om executive compensation. Er optaget af talentudvikling med fokus på kvinder i advokatbranchen.

Lene Tanggard Pedersen. Cand. Psych., Ph.d. og professor i pædagogisk psykologi ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Forfatter til bø- gerne ”Lær”, ”Opfindsomhed”, I Bad med Picasso” og ”Syv Gode Vane- brud”. Lene er i særlig grad optaget af Danmarks kreative og innovative potentiale.

Jacob Brøndum Pedersen. Medstifter af Center for Digital Dannelse – et førende konsulenthus in- denfor digital dannelse, online normer og virtuelle fællesskaber. Aktiv foredragsholder foran alt fra folkeskoleelever til kommunale topledere. Jacob har fingeren på pulsen indenfor bl.a. undervisningsteknologi og social normsætning på nettet.

Charlotte Mouyal. Selvstændig Unge- og Familiecoach, Mindfulness Instruktør og internati- onal foredragsholder. Hun har de seneste år samarbejdet med skoler, ungdomsskoler og kommuner, for at hjælpe unge i personlige & sociale kompetencer.

Det var en vild morgen, og jeg fik fortalt om min lille virksomhed, og jeg fik sparret med de her seje mennesker. Statsministeren spurgte ind til mine strategier og mine projekter med min virksomhed, altså min lille enkeltmandsvirksomhed.
Jeg gik derfra klogere på mange spændende områder og med en følelse af, at den retning jeg forsøger at tage min virksomhed, er den helt rette.

Tak for invitationen til vores Statsminster Lars Løkke Rasmussen. Det var en stor ære.

Jeg glæder mig allerede til næste arrangement i August for alle deltagere på dine inspirerende løbeture!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helle Greer
  19. marts 2018 at 18:44

  Super spændende post, og hvor fedt du blev inviteret med, det er da en kæmpe oplevelse. Du skal nok komme langt i dit område, jeg ser dig og Mads i noget stort sammen i fremtiden ikke bare mand og kone men et Super lækkert firma/restaurant.
  You go Girl ??

 • Reply
  Katrine
  19. marts 2018 at 19:04

  Du er sq sej! Kæmpe skulderklap at få sådan en invitation!! Stor respekt herfra

 • Reply
  Zandra
  19. marts 2018 at 19:50

  Lyder som en vild oplevelse ?.
  Håber at du havde en fed tur.

  Kagerne ser for vildt lækre ud, ?..
  Krydser fingre for en opskrift ?..
  Eller er det samme dej som til din wienerkringle? ?

 • Reply
  Helle
  19. marts 2018 at 20:37

  Kan godt forstå du var nervøs, spændt og stolt. Det er da mega sejt ?

 • Reply
  Pernille
  20. marts 2018 at 15:49

  Ej hvor er det blæret!
  Jeg vidste slet ikke at det var noget statsministrene gjorde dog, men virkelig et godt arrangement syntes jeg 🙂

 • Reply
  Rita
  21. marts 2018 at 8:45

  Sejt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.