BARE TAK!!!

TAK!

Hej folkens

Jeg har noget på hjertet, og det er intet mindre end TAK!

Tak er vist bare overskriften på den her dag! Først tak til Instagram for at give mig så mange fantastisk bekendtskaber, hvad det her medie kan skabe af kontakt er vanvittigt! For bare nævne nogle enkelte tilfælde har vi; min kæreste Mads (den historie får i en anden dag), verdens bedste Simone, skønne og dygtige kagekvinder som Maja og Annemette, skøre personligheder som Lise og Sofie, seje iværksættere som Michelle og et hav af fantastiske samarbejdspartnere. Og nu til jer!!!

Fantastiske vidunderlige følere! Jeg gik mine beskeder igennem igår aftes, og jeg bliver seriøst rørt! (Jeg laver btw snart live igen da jeg lovede svare på sprøgsmål en gang om ugen og der står allerede +99 beskeder igen!!) I gør at jeg bliver ved med det her, I får mig til at blive ved, I får mig til at føle jeg er en del af noget større, I får mig til at smile og I får mig til at elske mit arbejde endnu mere! Min virtuelle verden og min kommunikation med jer gør at man aldrig føler sig alene i den her til tider ellers meget ensomme verden!

Jeg har valgt at tage nogle af de beskeder jeg modtog igår, og ligge op her! Hvor fantastisk følgere har jeg lige??!
Det her kan man da kun blive glad i låget af! Og endnu mere blod på tanden for at kunne give jer endnu mere tilbage… <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.