BACK TO THE OLD DAYS!! - Liv Martine

BACK TO THE OLD DAYS!!

// Sponsoreret af Photocare //

BACK TO THE OLD DAYS!

Photocare er min yndlings fotobutik, og butikken i Hjørring har altid været fantastiske til at rådgive mig i forhold til mine mange køb af kamera, objektiver, lys, osv osv. Det var derfor ganske oplagt at takke ja til et samarbejde, da jeg i forvejen bruger butikken.
Dog handlede samarbejdet ikke om udstyr, men om noget helt andet, som jeg er KÆMPE fan af, bare kald mig gammeldags!

Jeg har brug for det visuelle!

Når jeg tager billeder og de er på computeren, så har jeg ofte brug for at få billederne printet ud, så jeg kan se dem i en større sammenhæng. Jeg ved godt at man også kan se flere på computeren af gangen, men det giver altså bare ikke det samme som at sidde med alle billederne i hånden!

Jeg er også typen der hvert år til min mors fødselsdag får fremkaldt billeder til hendes bog, hvor jeg opdaterer med feriebilleder fra diverse rejser, som vi har været på siden hendes sidste fødselsdag.

Min mor har hele mit liv fotograferet og filmet alt hvad vi har foretaget os i familien, og jeg lyver ikke når jeg siger at vi har over tusind billeder liggende i vores reol derhjemme. Og det er den helt gamle udgave, hvor billederne er blevet fremkaldt fra en gammeldags kamerarulle.

Og når vi først går i gang med at kigge billederne igennem, som sker en gang hvert 2 år, så er det bare en ganske særlig fornemmelse, når man sidder om bordet og sender billeder rundt, fremfor at kigge på en computer, tablet eller telefon.

Jeg elsker fremkaldte billeder, og jeg elsker at have dem i mapper, bøger osv osv. Tænk hvis ens billeder på telefonen pludselig forsvandt (jeg siger det fordi det er sket for mig, TO GANGE). Så er det bare fedt at have nogen i fysisk format!

Derfor kunne jeg ikke lade være med at klappe i mine hænder, da Photocare fortalte om deres nye APP!

Photocare appen

Den her app er bare lige mig! Du kan finde den inde i app-store ved at søge på photocare.

Inde i appen kan du hente dine billeder fra din telefon ned i selve appen, og derefter kan vælge hvilke format du vil have billederne i, om de skal være matte eller blanke og du kan også gå ind og redigere billederne!

Derefter vælger man fragtmetode, og får forskellige valgmuligheder. Det jeg synes der er helt genialt er at hvis du vælger fragtmetoden der hedder 1-times serv., så ja går der rent faktisk KUN en time og så kan du hente dine billeder.
Jeg testede det og der gik faktisk kun 3 kvarter fra jeg bestilte billeder og til de var klar i butikken! Det synes jeg sgu er ret blæret.

Jeg havde brug for at få billederne hurtigst muligt, da jeg havde nogle kager jeg skulle se, om kunne passe sammen til et nyt projekt. Og efter en time havde jeg bestilt, hentet og kunne sidde med billederne i hånden og godkendte opgaven! Det er uden tvivl ikke sidste gang app’en bliver brugt.

Næste gang må være til mors fødselsdag, når rejsebogen skal opdateres!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.