Nytårsaften & nytårsdesserter

VORES NYTÅRSAFTEN

I år kommer der ikke mange nye nytårsdesserter udover nytårslagkagen fra ´Kage-Liv´, som du kan se lige HER.

Men så vil jeg i stedet minde jer om de forskellige jeg har lavet de tidligere år. Jeg håber at I kan bære over med mig, men eftersom vi er i fuld gang med at istandsætte vores nye bondegård, så har tiden ikke rigtigt været til det.

Derudover skal jeg ikke engang lave en nytårsdessert til os selv i år, da vi spontant besluttede at rejse til Norge for at fejre nytår.

Vi vidste ikke rigtigt hvad vi ville nytårsaften, og havde ikke det store overskud til nogenting. Meget hurtigt kunne vi blive enige om at vi selvfølgelig skulle på skiferie sammen med min bror. Og vupti så blev rejsen bestilt til Geilo og vi tog afsted dagen efter.

Og nu tænker nogen måske nok; Er det gennemtænkt ift at vi måske burde komme videre med gården?? Hm ja, for ved I hvad, gården den går ingen steder og vi har de næste mange, mange år til at blive færdige 😉 Er det gennemtænkt ift vores økonomi?? Hmmmmm…. Ja eller vi må måske undvære den helt rigtige lampe eller klædeskab, and so what. Hellere rig på minder end på materielle ting og sager ikk 😉 Og samtidig har vi virkelig lavet en meget billig tur. Jeg er typen der i min fritid (når jeg har nogen) søger på rejser konstant. www.momondo.dk er nok den mest besøgte hjemmeside for mit vedkommende. Det har min mor og jeg fået mange timer til at gå med til langt ud på natten, hvilke også har resulteret i mange spontane rejser til mange fantastiske lande.
På turen hertil har vi sparet færgeoverfarten, da min bror er afløser på Colorline, et meget billigt værelse med morgenmad i Geilo, bilen pakket mad der er forberedt til hele turen og bestilling af ski hjemmefra, så sparede vi nemlig lige 20 %. Så alt i alt bliver det ikke den store omkostning for os alligevel 😉 Det bilder vi os hvert fald ind.

Og nytårsaften, ja vi ved ikke hvad vi skal endnu.. Udover jeg har taget en flaske champagne med, så tager vi dagen som den kommer!

NYTÅRSDESSERTER

Nok om min nytårsaften og vores lille rejse, her får I lige en samling af lidt forskellige desserter jeg tænker ville være oplagt til nytårsaften! Hvis altså I ikke allerede nu er i fuld gang med at klargøre aftenens dessert 😉

CHAMPAGNE DESSERT MED JORDBÆR 

HVID CHOKOLADEKUGLE MED BLÅBÆR 

MILLEFEULLIE MED HVID CHOKOLADE OG HINDBÆR 

CHOKOLADE KUPPEL MED KARAMELMOUSSE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.