Mangler du årets julegave til dit barn?! BAGESKOLE er igen muligt at booke!

PÅSKE- OG SOMMERBAGESKOLE

Jeg har igen valgt at afholde påske- og sommerbageskole næste år, da der har været stor efterspørgsel! Allerede nu kan I bestille pladser hos mig, og måske endda bruge det som årets julegave til dit barn! 🙂

I år kommer bageskole igen til at foregå fra mandag-onsdag både i påskeferien og i sommerferien. Tidspunktet er fra 16.00-18.30 alle dage. Aldersgrænsen hedder fra 7-16 år. Prisen er 950,- for alle tre dage.

LAGKAGEKURSUS

Det kommer til at foregå således, at man i løbet af de tre dage bager en lagkage, så der er større fokus på teknikker ift bunde, mousser, forskellige pynte teknikker og det at samle en lagkagen.

For at melde til skal du enten sende mig en mail eller en sms: livmartinehansen@hotmail.com / 28763001, hvori du skriver dit barns navn og alder, dit telefonnummer og hvilke uge I ønsker at booke. Bookingen bliver bekræftet når I får betalingsinfo retur og overfører et depositum på 500,- 🙂

Jeg laver desværre ingen gavebevis, der må I selv være kreative 😉

Jeg glæder mig til endnu et omgang bageskole, og jeg håber at se en masse af jer! 🙂

 

Det er først til mølle, der er begrænset antal pladser.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.