//Sponsoreret af Dr Oekter //
GLUTEN- OG LAKTOSEFRI
Mazarinbund med kokos
200 g laktosefri smør, stuetempereret
150 g sukker
250 g marcipan
3 æg str. M/L
100 g mandelmel
3 tsk bagepulver
60 g kartoffelmel
50 g kokosmel
Hindbærmarmelade
3 blade Dr. Oetker Husblas
400 g hindbærmarmelade
Marengs
100 g æggehvider str. M/L
85 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Pynt
5 friske hindbær
Dr. Oetker krymmel
Mazarinbund med kokos
Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene og fortsæt med at piske. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend blandingen i marcipanmassen.
Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir (dejen vil være ca. ½ cm i tykkelsen). Bag mazarinbunden i 40-50 minutter. Afkøl bunden helt og skær kanten fri. Læg kageplast langs springformens side. Så får kagen en flot kant når hindbærmarmeladen fordeles.
Hindbærmarmelade
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm 100 g af marmeladen op. Klem husblassen for vand og smelt den i marmeladen. Hæld den varme blanding over i den resterende marmelade og rør sammen. Fordel marmeladen på mazarinbunden og lade den sætte sig mens marengsen piskes.
Marengs
Pisk æggehvider, flormelis og Vanilla Paste sammen til en sej marengs. Pisk mindst i 10 minutter. Fyld marengmassen i en sprøjtepose med en rund tyl og pynt kagen med små toppe. Brug en créme brûlée-brænder til at brune marengsen let.
Pynt
Halvér de friske hindbær og pynt kagen med krymmel.
No Comments