Glutenfri; Flødekarameller med lime og havsalt

// Lavet i samarbejde med MAD&venner – Foto: Skovdal, Carsten Nørgaard //

Flødekarameller med lime og havsalt
Glutenfri

675 g. sukker

200 ml. fløde

40 ml. limesaft

55 g. smør

1 spsk. glukosesirup

2 tsk. havsalt

 

Kog 225 g. sukker til det får en rav farve ved middel varme. Pas på det ikke brænder på. Hæld herefter fløde, limesaft og den resterende sukker i og lad det smelte sammen, ha tålmodighed og lad det rolig smelte sammen til en ens masse.

Tilsæt herefter smør, glukosesirup og salt. Kog massen op til 110-120 grader og hæld det i en firkanten form (15 cm * 15 cm) med bagepapir. Lad karamellen sætte sig. Skær den ud i den ønskede form og brug f.eks. bagepapir til at pakke karamellerne ind i.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.