Brombær cupcakes

// Sponsoreret af Dr. Oetker //

Brombærdej

175 g sukker

100 g smør , stuetempereret

2 tsk Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

3 æg str. M/L

200 g hvedemel

1 tsk Dr. Oetker Bagepulver

½ tsk salt

1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark

150 g brombær , friske eller frosne

1 dl mælk

 

Chokoladefrosting

100 g mørk chokolade

1 dl fløde

100 g smør , stuetempereret

 

Modelleringschokolade

50 g chokolade

15 g glukosesirup

 

Pynt

1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler

 

Brombærdej

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme. Pisk sukker, smør og vaniljeekstrakt sammen til en luftig masse. Pisk et æg i ad gangen, og husk at piske godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, salt, chokolade og brombær sammen i en skål og vend det i dejen. Mas gerne bærrene lidt, så de fordeler sig godt i dejen. Vend til sidst mælken i dejen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne midt i ovnen i 17-22 minutter til de er gyldne.

 

Chokoladefrosting

Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld det af to omgange over chokoladen til den er smeltet. Afkøl chokolademassen i køleskaber. Pisk smørret luftigt, vend det sammen med den afkølede chokolademasse og pisk kort sammen. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle.

 

Modelleringschokolade

Smelt chokoladen over et vandbad og lad den køle en smule. Tilsæt glukosesirup og rør rundt til det samler sig og får en lettere grynet konsistens. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir og lad det køle kort. Udstik blade med en udstikker eller skær det efter en printet skabelon.

Pynt

Sprøjt chokoladefrosting på de afkølede muffins og pynt med chokoladeblade og hakkede mandler.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.