BIG NEWS! Jeg udgiver min første BOG…..

VORES FORSIDE!!!! Behøver jeg sige mere….. Forudbestil HER

I sommeren 2016 tog jeg den bedste beslutning nogensinde rent arbejdsmæssigt. Jeg kontaktede den mest kreative kvinde jeg nu kender. Hun hedder Simone Thorup Eriksen (@simonethoruperiksen)!

Hun har lavet flere forskellige bøger, hun er tegner og har den fineste streg jeg kender!

Jeg mødtes med Simone første gang i Aalborg, og da jeg fortalte Simone om min ide med en bagekagebog, der samtidig skulle blive til et kreativt univers forstod hun mig straks og kom med alle de ideer jeg manglede. Det var som om jeg havde kendt Simone hele mit liv og hun kunne læse mine tanker.

Jeg gik derfra med en fornemmelse af lykke, og det skal så siges, at det gør jeg fortsat hver gang jeg har været sammen med Simone. Hun er det mest ærlige, jordnære og fantastiske menneske, og hun er den bedste samarbejdspartner!

Simone og jeg briefede straks vores ide til det forlag vi mente passede perfekt til os; ChriChri & Peoples press, og bom så havde vi en underskrevet bogkontrakt!

Den har været længe undervejs, men nu er den endelig klar! Den udkommer 1. september 2017!!
Det første vi vidste hvordan skulle se ud, var vores forside. Den har været designet i vores hoveder hele vejen igennem, men vi valgte, at det var den sidste der skulle laves som vores afslutning på vores første værk sammen.

Det er en bog for børn og deres forældre! Den er spækket med lette opskrifter, og hverdagsingredienser, så du hverken skal ud og købe dig fattigt i dyrt udstyr eller dyre ingredienser, men opnår kager vi ikke er i tvivl om vil skabe stor glæde hos dig, dine forældre, jeres gæster eller hvem end kagerne skal serveres for.

Jeg glæder mig så meget til at vise jer mere af bogen!
Jeg er stolt over hver evig eneste side, og jeg glæder mig så meget til at fortælle jer mere om mig og Simones samarbejde…… For vi er slet ikke færdige endnu!! 😉

I kan forudbestille bogen lige HER

 

Kh Liv Martine

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.