//Sponsoreret – Indlægget er lavet i samarbejde med Dansukker //
Jeg elsker kirsebær, uanset hvilke slags!
Men dog må jeg indrømme at de allerbedste stammer fra det træ der står hjemme på mine forældres gård, og har stået der ligeså længe jeg husker.
Jeg har sommetider spist så mange, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at jeg ville kunne trille hjem. Så da jeg skulle sylte noget i samarbejde med Dansukkers syltesukker var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg skulle sylte kirsebær. De får mig til at tænke på sommer, sol og familiehygge!
Nogle vil måske tænke, syltede kirsebær?!… Det kan man da kun spise til risalamande, men nej nej!
Sylt dem med vanilje og citron, og jeg lover jer…… de smager himmelsk sammen med et kræmmerhus og en kugle vaniljeis på en varm sommerdag.
God fornøjelse!
SYLTEDE KIRSEBÆR
Antal: 3 glas syltede kirsebær
Ingredienser
1 usprøjtet citron
2 dl vand
1 vaniljestang
250 g Dansukker syltesukker
400 g friske kirsebær
Fremgangsmåde
Riv citronskal ned i en gryde og pres citronsaften i gryden.
Tilsæt vand.
Del vaniljestangen på langs og tag kornene ud derfra og mas det sammen med lidt sukker. Tilsæt det til massen sammen med den resterende sukker og kog massen op
Lad massen koge indtil sukkeret er opløst og tilsæt herefter de friske kirsebær
Kog dine syltetøjsglas og fordel væden og kirsebærrene heriJ
Lad det stå på køl i 7 dage, og du har de lækreste syltede sommer kirsebær
Server eventuelt sammen med et kræmmerhus og vaniljeis, det er seriøst for lækkert!
2 Comments
Stinna
12. juli 2017 at 18:22Hvad er forskellen på alm sukker og syltesukker.
..og kan man bruge alm. Sukker?
Liv Martine
28. august 2017 at 19:22Med syltesukker kan du lave syltetøj og marmelade på nogle få minutter. Pakken indeholder alle de ingredienser der behøves til at lave syltetøj; sukker, pektin fra citrusfrugter, citronsyre og kaliumsorbat. Det eneste du tilsætter er bær og lidt vand.