VI FLYTTER HOTEL!

PAKKE UD OG PAKKE TILBAGE OG PAKKE UD osv osv osv…. 

Så er vi på den igen..
Igår flyttede vi værelse fordi der ikke var noget wifi på det værelse vi havde fået, i dag flytter vi så hotel. Vi har kun pakket ud og tilbage et par gange 😉

Derudover vil jeg lige sige kort tak for så mange der læste med på mit blogindlæg igår. Det gør mig virkelig glad, så jeg tænker, at jeg løbende opdatere lidt om vores rejse, nu jeg kan se det har jeres interesse 🙂

Grunden til vi flytter hotel…..

Igår aftes var vi ude for at finde noget at spise, og vi følte os ikke super godt tilpas.
Vi havde læst, at man ikke bør gå ud efter mørkets frembrud, men eftersom der er ramadan, er der ikke mange af spisesteder der er åbne, før solen er gået ned.

Det er tydeligt at mærke fattigdommen hvor vi bor, og igår aftes blev vi konstant rykket i fra alle sider, for at købe diverse ting.
Mor havde sagt inden vi ankom, at der stod, at vi skulle forsøge IKKE at ligne turister, men det må vi konstatere; det er ikke det nemmeste når vi er de eneste hvide mennesker i miles omkreds 😉
Derfor har vi taget den beslutning, at vi tager op til det resort vi har bestilt som det næste hotel vi skulle bo på nogle dage før, da det som sagt er et resort, hvor der blandt andet ikke er ramadan (Befolkningen holder selvfølgelig ramadan, men spisesteder mm. har åbent på resortet for turister).

Nu vil jeg pakke færdig, og så vil vi tage afsted til næste hotel destination.
Jeg vil lige sige, at dette scenarie er ikke første gang det er sket. Vi har flere gange rejst hvor vi flytter hotel, så vi booker altid kun nogle få dage af gangen, så vi lige mærker efter hvad vi synes om området 😉

Vi laver altid vores rejser selv, således vi selv finder flybilletter, selv finder hoteller, selv finder transport til og fra når vi rejser. Det er en hel hobby for mig og min mor inden vi rejser 🙂

Nå jeg vil pakke videre og vende næsen mod Hideaway of Nungwi Resort!
See you…

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.