TUREN GÅR TIL……..

ZANZIBAR!!

Tusind tak for alle jeres mange gæt inde på Instagram, and guess what? Der var faktisk 10 der gættede korrekt, sejt! Ellers blev der gættet på Bali, Thailand, Seychellerne, Maldiverne osv osv, men den her gang er turen gået af sted til Zanzibar.

Min mor, min lillebror og jeg har hvert år en tur sammen. Sidste år var vi på Malta, men eftersom min lillebror og jeg var på Seychellerne i Oktober og blev vildt forelsket i det afrikanske folk, så tænkte vi at vi endnu en gang skulle vende næsen i den retning, og vi fik heldigvis lokket mor med 😉

Jeg har valgt at jeg vil lave et par vlogs i løbet af turen, og jeg håber, at I vil tage godt imod dem på min youtube kanal. I har indtil videre været meget positive overfor vlogs, så nu prøver vi med lidt rejse-vlogs 🙂

Hvorfor ferie?!!

Når jeg skal bruge penge, så bruger jeg dem ofte på at rejse. Det er noget af det bedste jeg ved, og det får mig til at koble af på den helt rette måde.
Jeg kan ikke holde ferie hjemme, fordi jeg altid vil komme til at ordne praktiske ting og ikke mindst komme til at arbejde (Gør jeg nu også hernede, men det er på en anden måde, og jeg har desuden kun mulighed for at arbejde gennem internettet og Wifi er vi kun på om aftenerne, mostly).

Men vil så sige, at jeg læste et interview med Remee, hvor han udtalte at han havde arrangeret sit liv således, at han aldrig holdte fri og han aldrig er på arbejde, og han lavede lige det han havde lyst til.
Der skal jeg nå hen, at det jeg laver, er lige det jeg har lyst til. Jeg vil sige, at det rent faktisk er meget tæt på jeg er der, meeen jeg skal bare lige lære at navigere i det og huske at slappe af i det. Jeg ved ikke om det giver så meget mening, men ja. Nok om det for nu.

Vi skal være på Zanzibar i 12 dage (så vidt jeg husker). De første dage i Stonetown og de sidste dage oppe ved østkysten. Vi bor aldrig det samme sted når vi rejser. Vi foretrækker altid at bo forskellige steder når vi rejser.

Jeg vil forsøge løbende at opdatere lidt om turen, hvis ikke herinde, så hvert fald på min Instagram @livmartine 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.