Hvordan kan en arbejdsdag se ud for mig?!

Hej skønne mennesker!

Mange er tit nysgerrige på hvordan en arbejdsdag forløber sig for mig, og det eneste jeg kan sige er, at det virkelig skifter fra dag til dag.
Det arbejde jeg har vil jeg definere som freelance arbejde. Den måde som jeg arbejder på, vil jeg sige at man skal vænne sig til. Man skal skal finde ro i, at sommetider, så er din kalender så fyldt, at du ikke kan forestille dig hvordan du skal nå det hele på en gang, og andre gange er der luft, og du skal aktivt i gang med at finde på nye spændende projekter. Jeg er så småt ved at finde en balance i det, og begynder virkelig at nyde min tilværelse som freelancer med speciale i kage! Nogle dage går med at udvikle opskrifter, andre med at filme til youtube, blogge, afholde event osv. osv.

Jeg tænkte, at I ville synes det var interessant at følge mig en dag, så da jeg sidste gang skulle arbejde sammen med Dr. Oetker tog jeg mit kamera under armen og det udviklede sig til min første offentliggjorte vlog.

Hvis du har lyst kan du se hvordan sådan en dag forløber sig, så kan du se den lige her under:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.