BAGE-PÅSKE-SKOLE!

 

Hej skønne mennesker!

Så kan jeg løfte sløret for noget af mit tidligere hemmeligholdte projekt!
I denne påskeferie kommer jeg til at holde PÅSKE-BAGE-SKOLE.. ARGH! Jeg glæder mig så meget. Jeg har indtil videre ikke haft tid til at afholde workshops, men nu er tiden til det, og jeg glæder mig helt vildt!
Påske-bage-skolen kommer til at være for børn og unge, fra 8 år 🙂 Evt yngre hvis forældrene mener at deres børn er selvhjulpne nok i et køkken 🙂 Det kommer til at forløbe sig over tre dage, hvor vi den første dag har fokus på cupcakes, næste dag mørdej og tærter og den sidste dag skal der selvfølgelig laves en finale kage! 😀

Jeg har valgt at der kun er plads til 12 personer, da jeg vil have mulighed for at være der for alle børn og unge 🙂
Jeg glæder mig sådan helt vildt, så meget at det kriller i mine fingre.

Se mere info på Skallerup Seaside Resort hjemmeside, lige HER!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.