Verdens nemmeste nytårsdessert! Chokolademousse… 


Sponsoreret af SuperBrugsen

Jeg har tænkt mig at dele et et par af mine nytårsforsæt med jer herinde på bloggen imorgen. Et af dem handler om, at være det jeg kalder for ‘TIDSOPTIMIST’, mere afslører jeg ikke endnu, andet end; hvis du er ligesom jeg og altid er to skridt bagud, så er denne opskrift perfekt for dig!

Står du stadig og er i panik over nytårsaftensdessert, så vil jeg nemlig redde dig ud af den situation og fortælle dig, at med bare ganske få ingredienser kan du lave den lækreste chokolademousse der får englene til at synge på bare få minutter! Og dine gæster vil opleve en mousse der bare smelter på tungen 😉

Og jeg har både opskriften OG en how-to video klar til dig, som jeg har lavet i samarbejde med SuperBrugsen! Du skal bare trykke lige HER for at komme til opskriften og videoen kan du se lige nedenfor:

 

Inde på Mig og min mad’s youtube kanal kan du samtidig se hvordan jeg laver en super simpel pynt: krystalliseret mørk chokolade og ikke mindst et overflødighedshorn. Gør dig selv den tjeneste og subscribe lige HER og få en masse fede opskrifter og ny inspiration i køkkenet!

See you!
Xx Liv Martine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.