Bestil årets nytårsdessert!Husk at du stadig kan nå bestille nytårsdesserten som jeg har udviklet sammen med ISTID pigerne lige HER!

Jeg lover jer – det er de vildeste piger og de laver den mest vanvittige nitrogen is! Jeg kan ikke forklare hvad det er, det er ligesom bare ja… konsistensen er seriøst vanvittig! Den smelter på tungen og smager bare af sååå meget.!! Og med den crumble til som vi har udviklet.. Seriøst – ej nej nej! Im in love….. Jeg kommer til at spise så meget mens vi forbereder det til jer!

Vi skal imorgen være nede i deres butik i København, hvor vi skal lave desserterne! Jeg glæder mig som et lille barn. De to tøser er ja, sorry geniale og jeg griner fra jeg kommer til jeg går! ? Nå men vi har……..

udviklet to is:

•Marcipanis med marcipan crumble og hvid krystalliseret chokolade

Og/eller

•Champagne/lime sorbet med pufsukker og kunstige champagne kaviar

Hop ind på www.istid.dk og bestil med det samme!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.