IKKE INGE??… Afsnit 3, hvad synes jeg?!

14555877_10154688535798319_330778522_n

Så er der endnu en gang bagedyst aften og jeg vil knytte et par kommentarer til sidste afsnit. Afsnit tre hvor det var traditionerne der var på spil.

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Nej for en gyser! 🙂

Kagemanden var en meget stille og rolig udfordring, og alle kom i mål. Ikke det vilde gys her! Alle lavede virkelig nogle fine kagemænd/koner/figurer mm.

MEEEN så kom den hemmelige udfordring. Og ej nej for pokker! Jeg må indrømme, at jeg var glad for, at det ikke var mig der var inde i teltet.
Den hemmelige udfordring har ALDRIG været min stærke side. Line og jeg prøvede ofte indgå et kompagniskab, hvilket vi ofte fik “skæld ud” over. Men uanset hvad så lå vi altid i bunden. Så om vi var sammen eller ej spillede egentligt ikke den store rolle!

Jeg ved ikke helt hvorfor jeg var sådan en idiot til det, men jeg tror, at det var min manglende erfaring. Jeg har ikke nok, og jeg stressede for meget og ville gøre det så godt, at det altid endte galt.. Mine intentioner om at være den bedste i den hemmelige udfordring fejlede hver gang! Er der nogen der kan huske hvor mange jeg vandt?? 😛 (INGEN)

Nå Halloween kager! Ja tak… Jeg ELSKER halloween, og nævnte sidste år, at det måtte være et tema til i år! Jeg har lavet de uhyggeligste cupcakes for Dr. Oetker. Du kan se hvordan du de bliver lavet lige her 😀

 

Super mange nice bud på Halloween kager! Inge lavede den fineste edderkoppe, måske i den rustikke ende, MEN jeg synes altså ikke det var Inge der skulle ud? Er jeg den eneste, eller er jeg helt forkert på det?? 🙂

 

God bagedyst aften alle skønne mennesker <3
Kh. Liv

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.