KONKURRENCETID! MAGASINET LÆKKERIET….

Magasinet lækkeriet

SÅ ER DET TID TIL DEN LILLE KONKURRENCE!!

Du kan nu vinde et års abonnement af et af de smukkeste, mest inspirerende dessert/kage/bage magasiner jeg kender (I alt 5 numre til en værdi af 345,-). Det har tidligere kunne fås som e-magasin, men nu kan du få det rent fysisk, trykt! Og jeg lover jer, det er så smukt et magasin, at bare det, at have det liggende på sit sofabord giver en god fornemmelse i kroppen 😉 Og ikke nok med det, så indeholder dette tema min absolut YNDLINGS kombination, nemlig det søde og det salte!!!

I den første udgave af det trykte magasin, finder du blandt andet en artikel om Den store bagedyst, hvor jeg har knyttet et par kommentarer til.

For at vinde, skal du hoppe ind på min facebookside lige her, hvor du skal kommentere på, hvilke kage du allerhelst vil have mig til at bage, og derefter tagge hvem du ville give kagen til 😉 Der trækkes lod om vinderen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.