Hvad synes jeg om sæsonpræmieren på Den Store bagedyst??

130452456.jpg&w=940&h=529&scaleAfter=crop&quality=75&ratio=16-9

De tre herligste mennesker – Mette B, Timm og Jan – what a trio! <3

Nå hvad synes jeg?..

First off all, jeg elsker at der ikke er nogen der ryger hjem i første program. Det er så fair og man får som deltager lov til, at få en feeling med programmet, hvor niveauet ligger og nervøsiteten kan få lov til at ligge sig en smule. Det er så fint.

Første udfordring var virkelig herlig. Skønt med vandbakkelser, det havde vi ikke meget af i vores program, og jeg har faktisk stadig ikke turde kaste mig ud i det. Men tror jeg bliver nød til kaste mig over det snarest.
Der var virkelig mange fine indslag, jeg var personligt helt vild med Sune, Jesper og Julianes eclairs. Virkelig smukt og yderst veludført af alle tre..
Samtidig så var der virkelig også nogle der kom på prøve. Uha, jeg føler sådan med dem alle. Godt der ikke var nogen der skulle ud i første program! Jeg får helt ondt i hjertet, fordi jeg ved præcis hvordan de føler.

Tankerne i en bagedyst deltagers hoved når noget kikser: 

 1. Åh shit, det her går galt
 2. Måske jeg kan nå redde det
 3. Åh fuck nu kommer der en af de der tilrettelægger
 4. Jeg prøver skjule det, mon jeg kan nå ud bagved?!!…..
 5. Okay min mousse skiller, som i virkelig meget, det kan ikke skjules, jeg kan ikke nå ud bagved…. 
 6. HVORFOR ER DER NU 4 KAMERAER OG 2 TILRETTELÆGGERE?? Tror I selv jeg kan svare på hvorfor den er skilt? Hvis jeg vidste det havde jeg nok gjort det anderledes….. 
 7. Jeg har lyst til at sætte mig ned og græde 
 8. Ja, græde over kage, du hørte mig, det kan man faktisk godt
 9. Mon Mette B og Jan kan smage den er skilt….
 10. Nej vel??! 

Og alle disse tanker sker på under 30 sekunder.!

Men det er bare op på hesten igen og man må se om man kan redde så meget som muligt..!

Den hemmelig udfordring var virkelig også fin. Den var jeg personligt fan af. Virkelig en lækker og enkelt dessert. Super fedt med marcipanbåndet og rillerne deri.
Her fik jeg dog sådan virkelig ondt i mit hjerte… Søde, søde Luna lavede den fatale fejl, som en vis kineser (læs: Micki) også gjorde i vores sæson, nemlig at bytte om på salt og sukker. Heldigvis lavede Luna ikke fejlen 3 gange (som kineseren gjorde), men blot en enkelt gang. Dog gjorde det, at hun desværre blev sidst. Ej øv og pokkers også! Det var bare brand ærgerligt og hvor lyste ærgrelsen ud af Lunas øjne …!
En ting jeg også bemærkede var hvor udmattede de skønne deltagere så ud, da de venter på at blive bedømt på den hemmelige udfordring. Jeg husker ligeså tydeligt, hvor fuldstændig udmattet man var efter den første dag. Så mange indtryk og oplevelser. Der glædede man sig virkelig til at komme hjem på hotellet og slappe af.

Nå dag 2, så kom mesterværket, som jeg altid glæder mig allermest til, både til at se i programmet, men det var også min absolut favorit, da jeg selv var deltager.
Skønne Iben, som har det skønneste grin. Hvor jeg dog følte med hende. Men det bedste var dog, at hun virkelig tog det med et smil. Skønt at se, at hun prøvede holde hovedet højt og forsøgte, at finde den bedst mulige løsning.

Personligt var jeg fan af Jespers æblekage med de fineste ribs-kaviar og Lunas tavlekage synes jeg egentligt også var en vild sjov og nytænkende ide.

Jeg satsede mine penge på, at Jesper blev mesterbager, og det gjorde han også. Stort tillykke herfra 🙂 Flot indsats af alle, ej hvor jeg allerede glæder mig til næste onsdag! Det er og bliver stadig mit yndlingsprogram.

Kh. Liv Martine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jette Gad
  15. september 2016 at 10:15

  Åh Liv – hvis bare du vidste hvor fantastisk det er at vide at jer, der har været igennem det hele sidder derhjemme og VED hvordan det føles… Jeg griner SÅ meget af punkt 6 – til det mesterværk boede der nærmest bogstaveligt en ellers elskelig tilrettelægger i mit køkken 😉 😉 😉 Tak fordi i tidligere deltagere er med til at holde humøret oppe på os og heppe – det er så værdsat.

  • Reply
   livmartine
   15. september 2016 at 10:54

   Hej søde Jette… Ja sikke et afsnit! Jeg kan mærke det helt ind i hjertet når jeg sidder og ser hvordan I kæmper! I var så seje igår… Første program er altid det hårdeste! 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.