DEN STORE BAGEDYST 2016!

imagescaler Den-store-bagedyst-85-Edit

Så starter der en ny sæson Den store bagedyst og det er i aften, og jeg glæder mig som et lille barn. Det bliver simpelthen så spændende at se hvad de skal bage, hvilke ideer de har og hvor niveauet ligger.

Jeg skal se første afsnit, som vi så det første afsnit jeg var med i, nemlig hjemme på Diget sammen med hele familien. Jeg tror det ender med at blive fast tradition fra nu af.
Dog skal vi nok ikke have kage denne gang (læs: de er ikke trætte af kage, men de hungre ikke efter det i samme grad som før), men nærmere lidt (læs: MEGET) slik og chips med dip (som er min største svaghed, nej det er ikke chokolade eller lignende, det er CHIPS MED DIP, mere specifikt Kims sourcream and onion med dild dip lavet på en 18% creme fraiche).

Nå, nok om mine snack-vaner. Mere bagedyst snak. Jeg ved hvem to af deltagerne er da jeg mødte til casting sidste år, Luna og Mohammed, og dem glæder jeg mig selvfølgelig specielt meget til at følge. Sidste år var jeg sikker på Luna gik videre. Hun er den sødeste, smukkeste og mest finurlige pige. Hende skal I glæde jer til at følge.

Derudover har jeg selvfølgelig fuldt med og læst om de andre deltagere og jeg elsker at se hvor bred viften er af forskellige personligheder og ikke mindst at der er kommet flere mænd på banen..

Desuden er der også lavet flere ændringer i programmet, der er blandt andet kommet et program ekstra (ja tak)! Det vil sige at i stedet for 8 udsendelser, er der nu 9 (Vil lige sige, at jeg er glad for det ikke er mig, da jeg virkelig var træt efter program 8 ;-)) + det bliver ikke længere filmet ved Vinderslevholm Slot i Silkeborg, men i Randers. Det bliver så spændende at se altså!..

Nå men top 5 over hvad glæder jeg mig mest til:

  1. At “møde” de nye deltagere
  2. At se hvor hardcore de er
  3. At se hvilke bage/kage-opgaver DR nu har fundet på til de kære deltagerer 🙂
  4. At se de nye omgivelser det bliver filmet i
  5. At se Bagedysten med min skønne familie….!!

Jeg håber, at I er klar til endnu en sæson. Det er jeg i hvert fald!

 

Kh. Liv

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.