GROVE PØLSEHORN - Liv Martine

GROVE PØLSEHORN

12884491_10154133843593319_82965631_n

Øvelse gør mester! Jeg er en nød til at bage brød (til jer der så bagedysten kan hvis kun give mig ret i det) men der er påskeferie, og jeg har valgt at kaste mig ud i at bage lidt grovepølsehorn med kyllingpølser og wasabinødder. Det lykkedes langt bedre end forventet, og de smager efter min mening fantastisk.

De er lavet med grahamsmel, havregryn og kyllingepølser, så lidt sunde er de da 🙂 God fornøjelse…

 

20 stk. mini pølsehorn

Dej:

50 g. gær

2 æg

2 tsk. salt

2 tsk. sukker

4 dl. lunken vand

2 spsk. olie

150 g. grahamsmel

150 g. havregryn

600 g. hvedemel

 

Fyld:

10 kyllingepølser

 

Pensling:

1 æggeblomme

½ dl. mælk

Wasabi nødder

 

Tænd ovnen på 225 traditionel varme. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt æg, sukker, grahamsmel og havregryn og rør sammen. Tilsæt hvedemel, olie og salt. Det er vigtigt at man ikke kommer olien og gæren direkte ned i gæren, da olie indkapsler gærcellerne og saltet nedbryder.

Ælt massen godt sammen, hvis den er for klisteret tilsæt evt. lidt mere mel.

Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. Herefter deles den i 2 og rulles ud til en cirkel på et meldrysset bord. Hver cirkel skæres i 10 trekanter.

Skær kyllingepølser i halve og rul herefter dejen om kyllingepølsen.

Stil pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i yderligere 15 minutter.

Pensl dem med en blandingen af æggeblomme og mælk, og drys med hakket Wasabi nødder.

Bag dem til de er gyldne, mellem 15-20 minutter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.