LIVLINE – Vi giver tilbage!

12769565_10154053870023319_556625396_nLine og jeg har startet et lille projekt op. Vi bager frygtelig meget kage, og udvikler ofte nye opskrifter. Dette betyder, at der konstant er kage i køleskabet!

Kagerne bliver for det meste spist af vores familie, men ofte ender de faktisk i skraldespanden, da vores familie også kan få nok af kage (tro det eller ej, men efter en deltagelse i bagedysten og efterfølgende et samarbejde med Dr. Oetker, så er det bestemt ikke kage vi går ned på).
Derfor besluttede vi os for, at når vi holder disse bagedage, så vil vi forsøge så vidt muligt, at give al den kage videre vi kan og glæde andre mennesker end kun vores egen familie.

Derfor lavede vi vores første aftale med Aalborg sygehus – Børneafdelingen, og jeg kan fortælle, at det er bestemt ikke sidste gang det kommer til at ske. Sikke en oplevelse.

Jeg mødte så mange skønne børn. En pige fangede specielt min opmærksomhed. Hun hedder Liv, og hun er den sejeste og mest optimistiske pige jeg længe har mødt. Hun har for nyligt startet en blog op, og jeg synes I skal tage læse med. Jeg er allerede fan….

http://livboe.thrysoe.eu/author/livboe/

Jeg glæder mig til næste projekt. Det bliver sammen med Ønskefonden – Make a wish. Der er ikke helt lavet noget retningslinjer, men jeg glæder mig allerede til at se hvad vi kan finde på!

Alle opskrifterne på kagerne der blev udviklet og afprøvet vil løbende blive lagt op.

 

Xx Liv Martine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.