Bloggers Delight !!

Liv Vinter cupcake

Hey

Ja hm.. Hvad skriver man lige i sit første opslag…?! 🙂

Jeg har startet et samarbejde med fantastiske Bloggers Delight. Jeg har altid haft ideen om at skulle blogge, og jeg har nu valgt at gøre det til virkelighed.

Herinde vil I kunne finde en masse af mine opskrifter, og så vil jeg også blogge lidt om hvad jeg går og foretager mig i min hverdag. Blandt andet mit arbejde sammen med Dr. Oetker, forskellige events, kage/bage tips og tricks og mine mange (mange) andre projekter.

Jeg vil forsøge at blogge så ofte jeg kan, og jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at læse med.

 

Xx Liv Martine

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Astrid//hjertestreger.dk
    23. februar 2016 at 14:03

    Fedt! Jeg har ventet på dine lækre opskrifter.. Du var helt klart min favorit i Bagedysten, så dejligt, at du vandt. Kan godt lide, at du bruger din kreativitet så meget, som du gør, Held og lykke med bloggen.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.