Pærelagkage med hvidchokoladecreme, tørrede pære og saltkaramelpopcorn – Liv Martine
Blog Lagkager Opskrifter

Pærelagkage med hvidchokoladecreme, tørrede pære og saltkaramelpopcorn


Print Recipe
Pærelagkage med hvidchokoladecreme, tørrede pære og saltkaramelpopcorn
Forberedelses tid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Vaniljebund
Hvid chokoladecreme
Pynt
Forberedelses tid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Vaniljebund
Hvid chokoladecreme
Pynt
Instruktioner
Vaniljebund
  1. Tænd ovnen på 160 grader.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljen sammen indtil det har en hvid og luftig konsistens, pisk i ca. 5-10 minutter.
  3. Bland herefter de tørre ingredienser i en skål og sigt det ned i massen og vend forsigtigt.
  4. Varm smør og mælk op til lillefinger temperatur og rør det ligeledes forsigtigt i dejen og hæld det i din springform. Kom ikke bage-spray eller andet fedtstof langs kanterne på springformen.
  5. Bag den i cirka 75-95 minutter alt efter ovnen.
Hvid chokoladecreme
  1. Kom husblas i koldt vand i minimum 10 minutter
  2. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hak den hvide chokolade.
  3. Smelt chokoladen ved at hælde fløden over af tre omgange. Smelt herefter husblassen deri.
  4. Kom den herefter i en frysepose og kom den på frys i 30-40 minutter.
Pynt
  1. Tænd ovnen på 100 grader almindelig ovn
  2. Skær pæren i tynde skiver og kom dem på en bradepande med bagepapir
  3. Kom dem i ovnen i en times tid til de er blevet tørrede
Samling
  1. Del din bund i tre lige store bunde.
  2. Pisk den kolde creme op så den bliver stiv, men pas på med ikke at piske for meget, da den ellers vil skille.
  3. Tag først en bund, så kom creme på bunden, kom anden bund på, creme igen og til sidst den sidste bund på. Smør herefter kagen op med den sidste creme der er tilbage.
  4. Pynt med de karamelliseret popcorn og sæt din tørrede pæreskiver fast som på billedet, eller gør lige som du synes kunne være smukt! 🙂 Velbekommen.
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply