Pærekage - Liv Martine

Pærekage


Print Recipe
Pærekage
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
Dej
  1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
  2. Pisk rørsukker og smør sammen med en elpisker og tilsæt et æg af gangen og husk at piske imellem hvert æg.
  3. Rør hvedemel og bagepulver sammen. Sigt herefter mel og bagepulver, og tilsæt cremefraiche og rør massen sammen.
  4. Hæld lidt af dejen i formen (Aflang silikoneform)
  5. Skræld dine pærer og skær bunden af dem så den er flad og placer dem i bunden af formen.
  6. Hæld resten af dejen i formen og bag kagen i 35-45 minutter.
Samling
  1. Lad kagen køle let af i formen og tag den herefter ud på dit servingsfad og drys med flormelis gemme en sigte og den er klar til servering! 🙂
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply