Pære-karamel tærte - Liv Martine

Pære-karamel tærte

 


Print Recipe
Pære-karamel tærte
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Tærtebund
Karamelfyld
Pærefyld
Forberedelses tid 2 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
Tærtebund
Karamelfyld
Pærefyld
Instruktioner
Tærtebund
  1. Kom alle ingredienser ned i en skål og ælt dejen sammen med dine hænder.
  2. Når dejen er helt glat kommer du den i en frysepose og kommer den i køleskabet i 30 minutter.
  3. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  4. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og lig den over din tærte form. Prik huller i bunden af tærte formen eller blindbag den. Bag den først i 10 minutter.
Karamel og fyld
  1. Tag herefter tærten ud og smør først bunden med karamel og drys med Læsø salt
  2. Skær herefter pærerne i tynde skiver og placer dem ovenpå første lag karamel
  3. Smør herefter den resterende karamel over pærerne og hak dine mandler groft og drys dem ud over
  4. Bag kagen i yderligere 10 minutter og den er klar til servering! 🙂
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply