Nybyggerne møder bagedysten! - Liv Martine

Nybyggerne møder bagedysten!

>> NYBYGGERNE MØDER BAGEDYSTEN <<

EN VANVITTIGT ARBEJDSUGE!

Jeg har haft en vanvittig uge! Og jeg må indrømme, at den måske har været liiiige vel travl.

Jeg har ikke haft tid til at reflektere  over hvert møde og hver person jeg har mødt. Derfor er jeg

glad for at jeg efterhånden kender mig selv så godt, og har holdt mandagen helt fri for møder eller andre sociale ting, så jeg har ro til at sætte mig ned og skrive ned og tænkte møderne igennem.

Jeg elsker, at jeg efterhånden er blevet god til at mærke efter og vide hvornår jeg har brug for at ligge pauser ind! Jeg elsker, at jeg har lært af mine fejl tidligere hvor jeg ofte glemte de her små pauser, glemte at reflektere over min hverdag og derfor glemte nyde det vi så skønt kalder for nu-et!

Jeg er så stolt af, at jeg bliver bedre og bedre til det, og det jeg kalder mit”arbejds-liv” bliver for hvert år jeg er i det mere struktureret og jeg husker at nyde det!

>> Øjnene afslører vist en lidt for travl uge <<

Jeg var virkelig træt, da jeg landede i Aalborg lørdag, men ugen bestod også af en del planer, og jeg tænker sgu jeg vil dele mine mange møder med jer. Bare fordi jeg gerne vil dele dem med jer, men også fordi det ville være godt for mig lige se tilbage på en meget hektisk uge!

UGEPLAN

Mandag; Møde med Sanne min dejlige pottemager! Og testbaning..

Tirsdag: Testbagning, redigere billeder for Oetker og pakke!

Onsdag: Møde med Sandie, indkøb af nyt kagegrej til nyt kageprojekt og min sejeste venindes dimension, hvor hun blev færdig som dyrlæge!

>> Min ekstra familie, Nanna og hendes fantastiske søskende til hendes dyrlæge dimension <<

Torsdag: Møde med Michelle på 42raw (absolut en af mine nye yndlings-morgenmads-steder), møde med Oetker om fremtidsplaner i 2018 og til slut hygge med Maja, min efterhånden ret så fantastiske veninde!

>> Så hvis I er i København, så hop forbi 42raw og spis morgenmad <<

Fredag: Møde med Buzzanova om nyt spændende set-up på hjemmesiden, møde med forlaget, møde med min fantastiske Simone, event hos Sweetsneak-ISTID og afsluttede med fødselsdag for AM på Madklubben.

>> Sweetsneak-ISTID event <<

>> Smukke AM udenfor madklubben, tak for en fantastisk aften <<

Lørdag: Afrejse fra København og familiehygge med brændeovn og lækkert mad! Hvilket var lige præcis det jeg havde allermest brug for efter nogle lange intense dage!

>> Ild i brandeovnen og tæpper i sofaen, lige den lørdag aften jeg havde brug for <<

Søndag: Kagebagning med familien Vandborg! Lise, Sofie og jeg havde længe talt om at mødes, da vi længe har haft kontakt, men aldrig kunne få det til at passe ind.
Pigerne havde et ønske om at overraske deres smukke kusine Celina ned en dag i køkkenet sammen med mig, og det var oplagt at vi så også kunne ses, spise noget frokost sammen og sladre om alt mellem himmel og jord.

Lise og jeg lavede derfor en hurtigt aftale, jeg skulle bage kage og Lise skulle se huset og komme med ideer ift indretning! Den ide var vi begge hurtigt med på..

Jeg må sige, at jeg inden de ankom var total lav på energi, og havde svært ved at geare mig selv op!

Men med selskab af de piger og følelse af at have kendt hinanden altid! Masser af latter og udveksling af ideer, arbejde osv fyldte mig simpelthen op med positiv energi, og det endte med at de var der fra 10-16!  Sikke en dejlig dag.

Lige pludselig var jeg bare klar på en ny arbejdsuge og glædede mig til mandag skulle begynde!

SÅ tak til jer tøser!

Og så ville I hvis gerne have en opskrift på kagen vi bagte, så here you go 😉

>> Alt er helt sikket veldokumenteret! 😉 <<

OPSKRIFT fra “Kagetid”

  • SOMMER-EKSOTISK LAGKAGE!

Vaniljebunde 

Side 101

 

Hvid chokoladecreme med passionsfrugt 

Side 113

Tilføj yderligere saft fra 3 passionsfrugter til fløden

 

Salt karamel 

1 dåse karamelliseret mælk

1/2 tsk flage salt

(Rør sammen)

 

Marcipanbånd

Side 57

Gange opskriften med to og tilføj i stedet gul farve

 

Krystalliseret chokolade

Side 45

 

Hvidt chokoladelåg 

50 g smør

75 g hvid chokolade

(Smelt sammen i mikroovn)

 

Pynt

3 japanske kirsebær

1 stjernefrugt

Guldstøv

 

Samling

Del bundene i tre lige store bunde. Placer den første bund på serveringafadet, kom en kagering rundt om og kageplast langs kanten.

Kom den hvide chokoladecreme i en sprøjtepose og sprøjt langs kanten af bunden, så du danner en ramme, således du kan fylde saltkaramel i midten. Gem lige chokoladecreme til pynt af kagen.

Kom herefter nummer to bund på og gør detsamme og afslut med den sidste bund.

Hæld herefter det smeltede hvide chokolade låg over kagen og lad det sætte sig.

Fjern herefter kagering og rul marcipanen ud og skær en marcipanbånd og kom rundt langs kagen.

Kom herefter små knobber af chokoladecreme på toppen. Placer skiver af stjernefrugten, dine japanske kirsebær, krystalliseret chokolade og drys med guldstøv og der er serveret 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply