Barnedåb på gården! - Liv Martine

Barnedåb på gården!

>> Min smukke svigerinde og skønne svoger, samt verdens dejligste Maggie My <<

BARNEDÅB

Så er vi ovre weekenden, og den har stået i barnedåbens tegn! Mads og jeg havde besluttet at vi gerne ville tilbyde at holde barnedåben på gården, da vi har så meget plads.

Det var min svigerinde og svoger med på, så vi har siden i fredags været i gang med forberedelserne, da vi selvfølgelig selv ville stå for maden.
Mads’ søster Line er vildt kreativ og har altid mange gode ideer, så os tre sammen ift mad, borddækning og kage, det er den helt rette kombination kan I nok forestille jer!

Line havde besluttet at vi skulle have tapas og jeg skulle stå for lagkagen til dessert.
Og temaet udover tapas var LYSERØDT! Selvfølgelig……

Og der er flere af jer der har efterspurgt hvor de forskellige ting er fra osv osv, så det skal I selvfølgelig få at vide, men først lidt billeder fra selve bordet. Vi håber at I kan finde en masse inspiration, jeg synes nemlig det er blevet nået så yndigt!

 

  

Helium ballonerne er bestilt hos All4party. Jeg bestilte dem om formiddagen og dagen efter var de der! Imponerende service og god kundeservice med hurtigt svar.

“Servietholderne” har vi selv lavet med 5 cm bredt lyserødt silkebånd, og lyserøde servietter. Servietterne er købt i Dagrofa.

Pong-pong af silkepapir er købt hos Kija-design.

De smukke hæklede sutter har min seje svigermor selvfølgelig lavet.

De fine muffinsforme er købt hos søstrene grene, og er fyldt med lyserøde M&M’s fra butikken i København.

Luftballonerne er hjemmelavet med muffinsforme, sugerør, hjemmelavet flagranke og ballon.

>> Madsen klar til afgang, er det ikke en ret så lækker kæreste jeg har mig??! <<

NU TIL DET VIGTIGSTE; MADEN

Tapas-bordet tog selvfølgelig overhånd, men det var det mest overdådige og lækre bord jeg længe jeg har set!
Jeg vil kort opsummere hvad vi fik, for hold nu op! Jeg ser om jeg ikke kan lokke et par opskrifter ud af Mads på mine favoritter!

> Mads i fuld gang med at lægge sidste hånd på værket <<

MENUEN:

  • Croissanter med rejesalat og stenbidderrogn (YNDLINGS)
  • Rugbrødschips med rygeost og laks (YNDLINGS)
  • Blinis med avokadocreme og tigerrejer i hvidvin (YNDLINGS, okay okay, kan godt fornemme der er mange yndlings)
  • Tempura rejer
  • Mozaralla sticks
  • Salat med røget rådyr (YNDLINGS)
  • Mini burger (YNDLINGS)
  • Hønsesalat
  • Tunmousse
  • Lakserroulade (YNDLINGS)
  • Ostebord
  • Pølse/skinke bord
  • Sidst men ikke mindst, lagkage med nøddebund med karamel, hvid chokoladecreme og hindbærmousse!!

 

          

HVORNÅR KOMMER OPSKRIFTERNE?!!

Jeg rejser til København imorgen onsdag, så opskrifterne kommer nok først desværre ud engang i næste uge! Men I skal også glæde jer….. Jeg siger jer det smagte godt….

Der var dog så meget mad at vi har fået tapas de sidste tre dage, så nu er vi ved at være mættet af den menu! 😉

I får lige et sidste billede med på vejen, bare fordi jeg synes hun er intet mindre end fantastisk!! Min smukke niece Maggie My!! Ubetinget kærlighed…. Og hvis I har lyst ligger der en lille stemningsvideo til slut fra hele barnedåben!

> Verdens dejligste <<

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply